Gebouw

Ons appartementsgebouw bestaat uit de volgende splitsingen: appartementen en commerciële ruimten. Verder heeft iedere eigenaar één parkeerplaats achter het gebouw en de eigenaren van de commerciële ruimten hebben zelfs meerdere parkeerplaatsen. Momenteel zijn zes van de zeven commerciële ruimten in gebruik bij respectievelijk fysiotherapeutenpraktijk Spectrum Leeuwarden, Kantoor Benelux van POS SERVICE GROUP en Safi Mode Atelier. Een ruimte is momenteel nog te huur of te koop bij Woonfriesland.

Lees meer...

 

Leefomgeving

Bij hoge luchtvochtigheid kon het soms gevaarlijk glad worden op de drie galerijen en daarom hebben we op de Algemene Leden Vergadering besloten een anti-sliplaag op de drie galerijen aan te laten brengen door MultiProtect uit Rijssen.

Lees meer...

 

Parkeerplaatsen

Onze parkeerplaats kan bereikt worden via de ingang met het electronisch op afstand te bedienen schuifhek. Het gebouw heeft een een volledig omheinde en afgesloten eigen parkeerterrein met geluidsmuur en glaswand.

Lees meer...

 

 

 

 

 

 

 

Ondergrondse container

Elke week wordt onze ondergrondse container aan de overkant van de straat geleegd door Omrin. Dit is hygiënischer vanwege de vliegjes en de luchtjes voorheen in de containerruimte.

Lees meer...