Kabelnetwerk

Sinds 2006 waren er in ons gebouw het benodigde kabelnetwerk aangelegd naar alle woningen. Ook de telefoonverbindingen waren tijdens de bouw aangelegd. De meeste bewoners hebben een standaardpakket bij één provider en sommmigen hebben het verdeeld over een paar providers. De meesten hebben een standaardpakket voor telefoon, radio, tv en internet al of niet met uitbreidingen. De meeste bewoners hebben een abonnement bij Ziggo, Telfort en/of KPN, enz..

 

 

Glasvezelnetwerk

Al weer een aantal jaren geleden is er door het Deventer bedrijf Reggefiber i.o.v. Glashart een gratis glasvezelnetwerk aangelegd in ons gebouw tot in de afzonderlijke appartementen naast het bestaande coaxiaal kabelnetwerk. Leveranciers (providers) voor de diensten van een standaardpakket zijn o.a. Telfort, XS4ALL, Vodafone, TELE2, Solcon en KPN. Kijkt u even op de websites van deze dienstverleners. Hoewel bijna alle bewoners de gratis infrastructuur hebben gekregen, blijft men vrij om het glasvezelnetwerk wel of niet te blijven gebruiken.

 

Camerabeveiliging

Ons appartementencomplex met de bedrijfsruimten op de begane grond is extra beveiligd via cameratoezicht zowel binnen als buiten het gebouw.

Lees meer...